Over Kelsey Eschweiler

Versier je dier!

Touwproducten voor honden en paarden/pony’s

Mijn naam is Kelsey Eschweiler, sinds begin oktober 2022 heb ik Versier je Dier overgenomen van Monique. Zij heeft na 14 jaar plezier, het bedrijf en al haar kennis overgedragen aan mij. Onwijs enthousiast zet ik Versier je Dier voort, zoals jullie altijd gewend zijn.

Zelf heb ik twee Friezen; Jitske en Myke. Ik ben flink wat jaren terug overgestapt van dressuur naar het western. Door het western ben ik ook veel meer in contact gekomen met grondwerken. Al snel vulde mijn kast met verschillende touwen en touwhalsters. Toen Monique op zoek was naar een opvolger van haar bedrijf wist ik het meteen. DIT WIL IK! Zo gezegd, zo gedaan. Ondertussen begint de website steeds meer naar mijn hand te staan, begin ik actiever te worden op Instagram en facebook en heb ik mijn eerste evenementen er al op zitten.

Ook heb ik twee frenchies, Bella en Bowdy, ondertussen hebben zij natuurlijk allerlei touwproducten gekregen. Alle keuzes en kleuren zijn helaas verslavend en voor je het weet hangt heel je kast/kapstok vol met touwproducten.. haha!

Naast Versier je Dier ben ik ook Guasha Therapeut, geef ik Aroma massages en geef ik les/cursussen. Hierover kan je meer lezen op: www.kelseyeschweiler.nl of als je vragen hebt kan je natuurlijk altijd een mailtje sturen.

Alle touwproducten kunnen geheel naar eigen smaak, lengte en kleur worden gemaakt. Mocht je op de website niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met mij op. Samen kijken wij naar de mogelijkheden om datgene te maken wat jij zoekt.

Hopelijk tot snel!

Kelsey Eschweiler